Restaurant Masia El Casot
Categoría: Servicios
Subcategoría: Otros Servicios
Subcategoría: Otros Servicios
Precio:
Llame para el precio
- o -
Contactar al proveedor
http://restaurantmasiaelcasot.com
El restaurant Masia el Casot és una típica masia catalana de 1780.
Desde els anys seixanta es un restaurant de menjar de cuina catalana, on la gent rep un tracte familiar i agradable i pot assaborir una cuina de qualitat que, utilitza els productes típics de la zona, molt ben cuinats i en quantitat abundant.
La masia està en un entorn privilegiat, situada en una dels vessants de la muntanya de Montserrat i envoltada de boscos. Oferix una panoràmica espectacular de la muntanya.
Destaquen la escudella i carn d’olla, els canelons de l'Avia Elena fets de la forma més tradicional, els cigrons emmascarats amb butifarra negra i les mongetes seques amb cansalada . Mereixen esment especial les carns a la brasa cuinades en una barbacoa exterior amb llenya d'alzina que cuida amb especial cura l’avi Manel .
Però potser la nostra especialitat sigui la “calçotada”. A la Masia del Casot portem molts anys oferint amb èxit aquesta tradicional apat i és una excel•lent oportunitat per a viure una mica més que un menjar: una experiència on un grup d'amics o familiars pot passar un excel•lent dia, doncs menjar calçots és alguna cosauna més que degustar-los, és festa, i és alegria.
Finalment en les postres, no s'ha de deixar de provar el famós mató de Montserrat elaborat en el propi poble de Marganell: Entre la resta de postres destaca la tradicional crema catalana amb recepta pròpia de la Masia i el típic music.
I quan un ha degustat un bon menjar, el millor és donar un bon passeig pels bonics paratges de l'entorn.
Esperem la vostra visita i bon profit.
http://restaurantmasiaelcasot.com
El restaurant Masia el Casot és una típica masia catalana de 1780.
Desde els anys seixanta es un restaurant de menjar de cuina catalana, on la gent rep un tracte familiar i agradable i pot assaborir una cuina de qualitat que, utilitza els productes típics de la zona, molt ben cuinats i en quantitat abundant.
La masia està en un entorn privilegiat, situada en una dels vessants de la muntanya de Montserrat i envoltada de boscos. Oferix una panoràmica espectacular de la muntanya.
Destaquen la escudella i carn d’olla, els canelons de l'Avia Elena fets de la forma més tradicional, els cigrons emmascarats amb butifarra negra i les mongetes seques amb cansalada . Mereixen esment especial les carns a la brasa cuinades en una barbacoa exterior amb llenya d'alzina que cuida amb especial cura l’avi Manel .
Però potser la nostra especialitat sigui la “calçotada”. A la Masia del Casot portem molts anys oferint amb èxit aquesta tradicional apat i és una excel•lent oportunitat per a viure una mica més que un menjar: una experiència on un grup d'amics o familiars pot passar un excel•lent dia, doncs menjar calçots és alguna cosauna més que degustar-los, és festa, i és alegria.
Finalment en les postres, no s'ha de deixar de provar el famós mató de Montserrat elaborat en el propi poble de Marganell: Entre la resta de postres destaca la tradicional crema catalana amb recepta pròpia de la Masia i el típic music.
I quan un ha degustat un bon menjar, el millor és donar un bon passeig pels bonics paratges de l'entorn.
Esperem la vostra visita i bon profit.
http://restaurantmasiaelcasot.com